Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ciolacu se întâlnește joi cu Benjamin Netanyahu în Israel: O vizită importantă în contextul din Orientul Mijlociu

Premierul României, Marcel Ciolacu, va face joi o vizită în Israel, unde se va întâlni cu omologul său israelian Benjamin Netahyahu. Șeful Executivului de la București a anunțat că va fi însoțit de miniștrii Apărării, Economiei și de Externe.   

de Redactia Observator

la 04.09.2024 , 15:31

Marcel Ciolacu se întâlnește joi cu Benjamin Netanyahu în Israel: O vizită importantă în contextul din Orientul Mijlociu Marcel Ciolacu se întâlnește joi cu Benjamin Netanyahu în Israel: O vizită importantă în contextul din Orientul Mijlociu - Guvernul României

Marcel Ciolacu va efectua joi o vizită în Israel, unde se va întâlni cu premierul Benjamin Netanyahu. Ciolacu va fi însoțit și de miniștrii români ai Apărării, Angel Tîlvăr, ministrul Economiei, Radu Oprea, și șefa MAE, Luminița Odobescu, care vor avea întâlniri cu omologii lor din Israel.

"Mâine plec în Israel cu miniștrii Apărării, Economiei și de Externe Luminița Odobescu. Mă văd cu omologul meu, Beniamin Netanyahu. Plecăm cu aeronava miltară. E o vizită importantă în contextul din Orientul Mijlociu. E important să ne exprimăm solidaritatea cu statul Israel în acest context", a declarat Ciolacu, miercuri dimineață.

Subiectele abordate de cele două părți vor fi din sfera securității, întâlnirea fiind organizată la cererea părții israeliene.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri politice » Ciolacu se întâlnește joi cu Benjamin Netanyahu în Israel: O vizită importantă în contextul din Orientul Mijlociu