Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Când am putea avea 25.000 de infectari cu Covid pe zi

Valul 5 al pandemiei e deja aici. Aproape patru mii de îmbolnaviri s-au înregistrat în ultimele 24 de ore. Este posibil ca maximul atins de valul Delta să fie atins de Omicron cu două sau trei săptămâni mai repede.

de Mădălina Iacob

la 04.01.2022 , 20:27

Dacă ne uitam la ultimele şapte zile, observăm o creştere semnificativă a cazurilor. Dacă marţea trecută România înregistra 1.144 de infectări, în următoarele zile au fost 1.200, 1.300, 1.400, iar vineri, am ajuns la 1.668. Luni, iată, aproape 1.800 şi astazi 3.900 de oameni depistaţi cu virusul.

Aproape 100 au fost confirmaţi cu tulpina Omicron. Autorităţile spun că este posibil ca maximul atins în valul 5 cu noua tulpina Omicron să fie atins cu trei săptămâni mai repede decât în valul 4 cu Delta.

România ar putea ajunge la 25.000 de infectări pe zi

Vezi și

Daca ne uităm la evoluţia pandemiei, vedem peste 14 mii de cazuri și chiar mai mult în luna octombrie, o scădere în noiembrie şi decembrie şi o revenire în forţă la începutul anului.

O creştere exponențială ne poate duce la peste 25 de mii de cazuri zilnic în urmatoarea lună și la un nou haos în spitale, cu secţii de terapie intensivă aglomerate.

Mădălina Iacob Like

De la prima transmisiune live, la înâlnirea cu Papa Francisc, funeraliile Reginei Elisabeta a doua, încoronarea regelui Charles şi până la ceremonia luminii sfinte din Ierusalim, meseria de jurnalist mă surprinde şi mă învaţă întotdeauna câte ceva. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Sănătate » Când am putea avea 25.000 de infectari cu Covid pe zi