Antena Meniu Search
x

Video Centrul de recuperare Techirghiol îi ajută pe cei care au fost infectaţi cu Covid să scape de sechelele rămase după vindecare

Ce se întâmplă în cazul foştilor bolnavi de Covid care suferă de diverse simptome şi după vindecare? Se ştie deja că unii pacienţi ajung să sufere de pe urma bolii chiar şi la mai multe luni după infectare. Pe ei unde îi tratăm şi cum?

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 13.01.2021, 14:28

Vezi și
  • Pacienţii care au fost infectaţi cu Covid pot avea parte de recuperare la Techirghiol
  • Tratamentul durează undeva la zece zile

Pentru că este cel mai potrivit loc pentru a trata sechelele post-Covid în cazul pacienţilor, vorbim despre probleme respiratorii, locomotorii şi chiar neurologice. După o perioadă în care oamenii au stat foarte mult la pat, după o spitalizare îndelungată, pot fi stabili din punct de vedere clinic, însă au nevoie de o recuperare medicală, în prezenţa specialiştilor. 

Chinetoterapie pentru o respiraţie adecvată şi tot aici există un aparat ultraperformant cu ajutorul căruia un pacient poate să vizualizeze fiecare mişcare pe care o face. Poate să îşi ţină în mod corect atât capul, trupul, dar şi picioarele şi atunci poate să facă toate aceste mişcări în mod corect. 

Medicii de acolo spun că sunt foarte mulţi pacienţi care sună, care au ieşit recent de la anestezie sau terapie intensivă şi care au nevoie de un astfel de tratament. Preţurile pornesc de la 130 de lei, cazare, mâncare şi tratament, iar perioada de recuperare este undeva la 10 zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sanatate » Centrul de recuperare Techirghiol îi ajută pe cei care au fost infectaţi cu Covid să scape de sechelele rămase după vindecare