Antena Meniu Search
x

Video Cine este prima persoană care a murit de Flurona în România. A ajuns într-o stare extrem de gravă la spital

Primul deces din România din cauza dublei infectări cu SARS-CoV-2 şi virusul gripal a fost confirmat şi de medici. Specialiştii de la spitalele de boli infecţioase din ţară s-au confruntat cu mai multe cazuri, dar, din păcate, pentru unul dintre bolnavi, la Iaşi, nu s-a mai putut face nimic. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 10.01.2023, 07:47

Vezi și

Conducerea Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi a anunţat faptul că s-a confruntat până acum cu două cazuri de infectare cu Flurona.

Cine este prima persoană care a murit de Flurona

Vorbim despre un bărbat de 69 de ani care după 9 zile de spitalizare a putut să plece acasă, dar şi despre o femeie care a stat internată trei zile la începutul lunii decembrie, însăm din păcate, pentru ea medicii nu au mai putut să facă nimic. A ajuns într-o stare extrem de gravă la spital, avea febră, dar şi dureri musculare şi, în acelaşi timp, insuficienţă cardio-respiratorie.

În cele din urmă medicii au fost nevoiţi să constate decesul femeii de 74 de ani. Aceasta avea şi alte probleme grave de sănătate. Vorbim despre ciroză hepatică şi hipertensiune arterială. De altfel, abia acum spitalul a anunţat acest deces. Până săptămâna trecută nu era înregistrat şi raportat la nivelul ţării noastre niciun deces din cauza gripei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sanatate » Cine este prima persoană care a murit de Flurona în România. A ajuns într-o stare extrem de gravă la spital