Antena Meniu Search
x

Încă trei cazuri de coronavirus în România. Bilanțul a urcat la 116

​Un nou bilanț dat publicității sâmbătă seară confirmă  încă 3 cazuri de coronavirus în România, urcând la 116 cifra totală a pacienților infectați. Este vorba despre două femei din Hunedoara și de un bărbat din Caraș-Severin.

de Redactia Observator

la 14.03.2020, 21:39

Medici cară izoleta la un caz de coronavirus
Trei noi cazuri de coronavirus urcă la 116 bilanțul în România, pe 14 martie - Observator
  • Două paciente sunt asistente medicale.
  • Un bărbat s-a întors din Italia.

Un nou bilanț dat publicității sâmbătă seară confirmă  încă 3 cazuri de coronavirus în România, urcând la 116 cifra totală a pacienților infectați. Este vorba despre două femei din Hunedoara și de un bărbat din Caraș-Severin.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani s-a întors pe 11 martie din Italia. El se află în carantină la Reșița, unde a fost confirmat cu coronavirus.

Cele două femei infectate în Hunedoara au vârstele de 38 și 45 de ani și sunt asistente medicale. Ele au fost în contact cu tânăra din Petroșani care nu a respectat izolarea și a fost în patru spitale.

În total, 11 persoane care au fost în contact cu această pacientă au luat coronavirus. Alte 2 persoane, apropiați ai unora dintre aceste persoane infectate, de asemenea, au luat Covid-19. În schimb, tânăra de 26 de ani din Petroșani a fost declarată vindecată chiar sâmbătă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sanatate » Încă trei cazuri de coronavirus în România. Bilanțul a urcat la 116