Antena Meniu Search
x

INSP: 82% dintre cazurile de Covid și toate decesele înregistrate săptămâna trecută au fost la persoane nevaccinate

Un raport al INSP arată faptul că, în săptămâna 19-25 iulie, toate decesele cauzate de COVID-19 au fost la persoane nevaccinate.

de Redactia Observator

la 29.07.2021, 17:40

  • 82.4% din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate
  • 77% din totalul deceselor au fost înregistrate în București, Bihor, Iași, Arad și Botoșani.
  • Toate decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate.

”Raport INSP - săptămâna 19-25 iulie: toate decesele cauzate de COVID-19 au fost la persoane nevaccinate! În săptămâna 19 - 25 iulie 2021, 51.9% din totalul cazurilor s-au înregistrat în Bucureşti, Ilfov, Iaşi, Cluj şi Timiş”, a transmis, joi, CNCAV, potrivit news.ro.

Sursa citată a precizat că 82.4% din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate. ”77% din totalul deceselor au fost înregistrate in Bucureşti, Bihor, Iaşi, Arad si Botoşani. Toate decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate”, a mai transmis CNCAV.

Potrivit raportului INSP, de la începutul pandemiei până în present, 1 din 77 din totalul cazurilor a fost înregistrat la personal medical. ”86.1% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani iar 57.5% din decese au fost la bărbaţi. 94.6% din persoanele decedate aveau cel puţin o comorbiditate asociată. Trebuie să protejăm persoanele vulnerabile!  Doar prin responsabilitate putem reveni la normalitate! Cea mai simplă şi mai la îndemână metodă prin care putem să învingem virusul rămâne vaccinarea”, a mai transmis CNCAV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sanatate » INSP: 82% dintre cazurile de Covid și toate decesele înregistrate săptămâna trecută au fost la persoane nevaccinate