Antena Meniu Search
x

O învățătoare din Slatina, infectată cu Covid-19, a murit după ce virusul a avut o evoluție galopantă. Ea a crezut că e o simplă răceală

O învăţătoare din Slatina, infectată cu COVID-19, a încetat din viaţă. Femeia în vârstă de doar 56 de ani era îndrumătoare la clasa a patra.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 31.10.2020, 16:30

Femeia avea doar 56 de ani
O învățătoare din Slatina a pierdut lupta cu coronavirusul - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Un dascăl din Slatina a murit din cauza coronavirusului
  • Ea a stat acasă inițial, crezând că este vorba doar de o răceală

Femeia nu s-a dus la școală în ultima săptămână, în condițiile în care preşcolarii şi elevii din clasele primare au fost în vacanță. Potrivit primelor informații, ea s-ar fi simțit rău, însă a ales să se trateze acasă inițial. Învățătoarea a crezut că este o simplă răceală. 

Însă, de-a lungul zilelor, starea ei a început să se agraveze, așa că a fost nevoită să meargă la spital, unde a fost confirmată cu noul coronavirus. 

Se pare că învățătoarea a fi ajuns prea târziu, virusul avâd o evoluție galopantă, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Ea a murit pe patul Spitalului din Slatina.

Nu se știe încă dacă femeia prezenta și alte comorbidități. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sanatate » O învățătoare din Slatina, infectată cu Covid-19, a murit după ce virusul a avut o evoluție galopantă. Ea a crezut că e o simplă răceală