Antena Meniu Search
x

Obiect extrase de medici din corpurile copiilor aduşi de părinţi la Urgenţe

Boabe de fasole, capete de pix, monede, mărgele şi lista poate continua! Sunt obiecte pe care medicii s-au obişnuit să le găsească în corpurile copiilor aduşi de părinţi la urgenţe, uneori în stare extrem de gravă.

de Redactia Observator

la 04.09.2019, 17:40

Vezi și

Boabe de fasole, capete de pix, monede, mărgele şi lista poate continua! Sunt obiecte pe care medicii s-au obişnuit să le găsească în corpurile copiilor aduşi de părinţi la urgenţe, uneori în stare extrem de gravă. În multe spitale există adevărate colecţii de obiecte extrase de medici după intervenţii grele care au făcut diferenţa dintre viaţă şi moarte.

Medicii spun că odată cu vârsta, creşte şi curiozitatea în cazul copiilor. Iar de aici, până la un caz medical nu este decât un pas. Părinţii ajung cu cei mici la Urgenţe cu obiecte introduse pe gură, în nas sau chiar în ureche.

Intervenţia a durat două ore pentru ORL-iştii din Arad. Medicii spun că unele extrageri ale unor corpi străini necesită anestezie generală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Părinţii, în schimb, rămân toleranţi în faţa pericolului. Şi nu doar prichindeii trec prin astfel de experienţe.

Săptămânal, medicii din Arad se confruntă cu trei-patru cazuri care vin la Urgenţe după ce au ingerat corpi străini. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sanatate » Obiect extrase de medici din corpurile copiilor aduşi de părinţi la Urgenţe