Antena Meniu Search
x

Octavian Jurma: Dacă vaccinul ar băga 700 de copii în spital, ați da foc la Parlament. Omicron nu e vaccin natural!

Medicul epidemiolog Octavian Jurma a postat un mesaj dur la adresa autorităților care se ambiționează să țină școlile și grădinițele deschise, în ciuda numărului mare de cazuri noi de COVID raportate în ultimele zile. ”Varianta Omicron este așa de blandă, că în Timișoara copiii au început să fie internați și pe secțiile de adulți”, scrie Octavian Jurma, pe Facebook.

de Redactia Observator

la 28.01.2022, 19:05

Octavian Jurma: Dacă vaccinul ar băga 700 de copii în spital, ați da foc la Parlament. Omicron nu e vaccin natural!
Octavian Jurma: Dacă vaccinul ar băga 700 de copii în spital, ați da foc la Parlament. Omicron nu e vaccin natural! - Profimedia Images

Medicul atenționează că ”Omicron a plecat cu un handicap de 50% față de Delta și este deja mult în față, atât ca viteză, cât și ca număr de copii aflati zilnic în spital (azi 749, cu 50% peste varful valului Delta)”.

Mesajul complet al epidemiologului Octavian Jurma

In cazul copiilor. Omicron a plecat cu un handicap de 50% fata de Delta si este deja mult in fata, atat ca viteza cat si ca numar de copii aflati zilnic in spital (azi 749, cu 50% peste varful valului Delta).

Noroc ca Omicron "nu va produce o explozie de cazuri Omicron in mod deosebit la copii, dupa ce revin toti elevii la scoala", ca daca ar fi produs o explozie de cazuri ma gandesc ca s-ar fi impacientat careva acolo la Palatul Victoria sau Palatul Cotroceni.

Pe acelaşi subiect

Nu stiu ce inseamna pentru oamenii astia o "explozie de cazuri" dar este cert: Omicron nu îngrijorează pe nimeni pentru ca produce "doar" de 2x mai multi copii in spitale de 2x mai repede decat Delta.

Omicron este de altfel asa de "foarte blanda", incat in Timisoara spitalele de pediatrie sunt pline si copiii au inceput sa fie internati si in sectiile de adulti.

Nu e de mirare ca politica asta de școală cu pretul vieții [copiilor, parintilor si profesorilor] garanteaza ca orice copil vulnerabil va avea o confruntare pe viata si pe moarte cu virusul SRAS-CoV-2.

Cel mai trist este ca varianta Omicron ne-a propus un pact cu diavolul: "Va slăbesc un pic pe voi adultii, dar mă lăsăți să mă înfrupt din copiii vostri". Iar noi: "Super, stai ca deschidem scolile mai repede, sa nu obosesti prea tare domnul virus si nu le inchidem decat atunci cand vei umple spitalele cu adulti."

Oameni buni, treziti-va si uitati-va in sus. Omicron nu e un "vaccin natural"! Daca vaccinul ar baga 700 de copii spital în total ați da foc la Parlament și ați spanzura medicii în strada. "Vaccinul natural" ține 700 de copii pe zi în spital și il proslaviti ca sfarșitul pandemiei! Nici macar nu mai sunt revoltat, doar foarte dezgustat si obosit...

Vaccinati-vă copiii oameni buni, nu-i lăsati pe seama virusului, ca virusul nu e prietenul tau si nici al copilului tau, ci dușman nemilos îi este. Vaccinați-vă ți voi daca sunteți părinti. Sunt deja mai multe studii care arata ca vaccinarea reduce mult riscul de infectare al copiilor, mai ales daca aveti un copil care nu poate fi vaccinat.

Iar politicienii înfășurați în steag și crucea în mana nu pe Dumnezeu slujesc când va indeamna sa va infectati pe voi și pe copiii vostri.

NOTA: Felicitari organizatiilor de elevi care au luat constant o atitudine corecta si mult mai matura decat adultii de la care avem pretentia sa invete ceva mai mult decat carte in aceasta perioada.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Sanatate » Octavian Jurma: Dacă vaccinul ar băga 700 de copii în spital, ați da foc la Parlament. Omicron nu e vaccin natural!