Antena Meniu Search
x

Tânăr din Țăndărei care trebuia să fie la izolare, prins pe stradă de poliție. ”E nouă masca?”

Un tânăr din Țăndărei care trebuia să fie la izolare a fost prins pe stradă de o patrulă mixtă formată din polițiști și militari. Forțele de ordine i-au dat o mască localnicului. ”E nouă?”, a fost întrebarea adresată polițiștilor.

de Redactia Observator

la 03.04.2020, 23:23

Un tânăr din Țăndărei care nu a respectat regulile izolării a fost prins pe stradă de poliție Vezi și
  • Tânărul nu avea nici acte, nici declarație pe propria răspundere.
  • El a fost condus înapoi la izolare.

Un tânăr din Țăndărei care trebuia să fie la izolare a fost prins pe stradă de o patrulă mixtă formată din polițiști și militari. Forțele de ordine i-au dat o mască localnicului. ”E nouă?”, a fost întrebarea adresată polițiștilor.

Scena a fost surprinsă vineri pe străzile din Țăndărei de echipa Observator formată din Laurențiu Rădulescu și Cosmin Herea.

O patrulă de polițiști și militari a oprit un tânăr care nu purta nici mască, nici mănuși și nu avea asupra lui nici măcar actele de identitate și nici declarație pe propria răspundere. Când i-au aflat numele, polițiștii au descoperit că localnicul figura pe listele Direcției de Sănătate Publică din Ialomița ca fiind la izolare, fiind un contact al unor rude care s-au întors din străinătate.

Din precauție, unul dintre polițiști a scos o mască de protecție și a lăsat-o jos, pe iarbă.

”Hai, ia-o de-acolo și pune-o la gură”, i-a spus polițistul.

”E nouă?” se aude întrebarea în timp ce tânărul ridică masca.

”E nouă, da”, au răspuns polițiștii.

Tânărul a fost în cele din urmă dus acasă și pus din nou în izolare. Autoritățile locale din Ialomița spun însă că mulți dintre localnicii din Țăndărei nu respectă regulile izolării sau carantinei. Prefectul județului a cerut, de altfel, ca orașul să fie pus în carantină totală, după modelul Suceava. Circa 800 de localnici s-au întors din străinătate, în special din țări aflate în zona roșie sau galbenă de coronavirus.

Pentru aplicarea restricțiilor, în Țăndărei a fost suplimentat numărul de forțe de ordine, iar patrule formate din militari, jandarmi și polițiști supraveghează zonele unde locuiesc cei reveniți de peste hotare.

Conform autorităților locale, din 45 de cazuri de coronavirus înregistrate în Ialomița, circa 30 sunt din Țăndărei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sanatate » Tânăr din Țăndărei care trebuia să fie la izolare, prins pe stradă de poliție. ”E nouă masca?”