Antena Meniu Search
x

Zeci de rude şi cunoştinţe angajate pe pile la Spitalul Judeţean Neamţ

Șefa Serviciului Resurse Umane de la Spitalul Judeţean Neamţ este acuzată că şi-ar fi angajat rudele şi cunoştinţele fără ca cineva să o tragă la răspundere.

de Redactia Observator

la 29.04.2020, 12:46

Vezi și
  • Prefectul acuză de copmplicitate vechea conducere.
  • O anchetă are loc acum în acest sens.

Nu este singura acuzată de conflict de interese. Mama şi nepoata şefei de la Contabilitate-Finanţe au un loc de muncă. obţinut tot pe pile.

George Lazar, prefectul de Neamt: Sa iti angajezi rudele in tot felul de posturi cheie, sefa la blocul alimentar, sefa la magazia blocului alimentar si de acolo sa-ti dirijezi toate lucrurile cum vrei. Această formă de a ne angaja în sistemul public toate rudele și toate rubedeniile, pe banii concetățenilor noștri, este un act de o gravitate rară.

Altă suspiciune care planează asupra conducerii spitalului din Piatra Neamţ e că raţiile de hrană pentru pacienţi erau mai mici decât cele trecute în acte.

George Lazar, prefectul de Neamt:  Pentru ca se pare ca spitalul judetean Neamt in loc sa fie o locatie snaitara care sa asigure, in mod exclusiv, sanatate publica. A fost transformat într-o afacere a unor familii.

Prefectul acuză de copmplicitate vechea conducere, dar şi pe preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ. Şi pentru ei cere acum anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Sanatate » Zeci de rude şi cunoştinţe angajate pe pile la Spitalul Judeţean Neamţ