Antena Meniu Search
x

10 hectare de pământ pentru o viață. Femeia a cerut ajutor!

Zece hectare de pământ i-ar salva viaţa. Viorica, o femeie de 59 de ani din Contanţa, bolnavă de cancer, luptă de doi ani să obţină un teren pe care i l-a lăsat bunica ei. E şansa de a putea face o operaţie salvatoare

Vezi și

Zece hectare de pământ i-ar salva viaţa. Viorica, o femeie de 59 de ani din Contanţa, bolnavă de cancer, luptă de doi ani să obţină un teren pe care i l-a lăsat bunica ei. E şansa de a putea face o operaţie salvatoare

Avea 44 de ani când o boală cumplită i-a răsturnat viaţa. Viorica a aflat că are cancer. A trecut prin 15 ani de chin şi zece operaţii. Şi-a cumpărat sănătatea cu toată averea pe care a adunat-o în 20 de ani de muncă. Acum nu mai are nimic. Doar casa pe care o împarte cu nepoţii.

Răul cel mai mare n-ar fi pierderea casei, ci a vieţii. Boala Vioricăi a recidivat. Medicii i-au descoperit o tumoare în zona gâtului ce trebuie operată imediat.

De peste doi ani, Viorica încearcă să obţină o bucată de pământ pe care i-a lăsat-o bunica ei. 10 hectare. Le-ar vinde ca să-şi plătească operaţia. Femeia a trimis scrisori peste scrisori Autorităţii pentru Restituirea Proprietăţilor. Le-a cerut celor de la Bucureşti să-i grăbească dosarul. Pentru că boala ei nu mai are răbdare.

Viorica i-a scris inclusiv preşedintelui ţării. Citise în ziare cum alţi bolnavi au primit miliarde de euro despăgubiri pentru că sufereau de hemoroizi, atacuri de panica sau depresie. Pe lista motivelor medicale acceptate vreme de patru ani de autorităţi, cancerul Vioricăi n-a avut prioritate.

Cristian o îngrijeşte şi o hrăneşte pe Viorica. Şi-a dat ultimii bani pe tratamentele ei. Salvarea ei stă acum într-o semnătură pe un dosar. Dosarul femeii a fost aprobat de Primăria din Pecineaga, dar s-a blocat la Bucureşti.

Autorităţile de la Bucureşti spun că dosarele sunt rezolvate, în cel mult 36 de luni, în ordinea în care au fost depuse. Fără priorităţi pe motive medicale. Iar Viorica trebuie să mai aştepte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » 10 hectare de pământ pentru o viață. Femeia a cerut ajutor!