Antena Meniu Search
x

Video O femeie din Londra s-a căsătorit cu pisica ei, ca să poată sta în chirie. Proprietarii nu acceptau animale în casă

O femeie de 49 de ani din Londra s-a căsătorit cu pisica ei, sătulă de proprietarii care nu-i permiteau să stea în chirie cu animalul de companie.

de Redactia Observator

la 26.04.2022, 08:18

Vezi și

O femeie s-a căsătorit cu ... propria ei pisică. Ceremonia a fost ţinută de un prieten hirotonisit, care poate oficia legal căsătorii. 

De ce s-a căsătorit cu pisica

Femeia a luat această decizie, supărată fiind că proprietarii apartamentelor în care a stat până acum cu chirie nu i-au permis să ţină în casă animale. În trecut, aceasta a fost nevoită să renunțe la alte trei animale de companie, deoarece proprietarii au amenințat-o cu evacuarea.

Pisica şi stăpâna ei, aranjate de nuntă

Acum, fiind căsătorită cu pisica, femeia crede că nu va mai putea fi despărţită de ea. La ceremonia privată, atât proprietara cât și pisica sa au fost aranjate la patru ace pentru momentul fericit. Proaspeţii "însurăţei" au sărbătorit apoi ceremonia, împreună cu oaspeții lor, la un picnic liniștit în parc.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » O femeie din Londra s-a căsătorit cu pisica ei, ca să poată sta în chirie. Proprietarii nu acceptau animale în casă