Antena Meniu Search
x

Video 170 de lei pentru un duș fierbinte, oferta unui hotel din București, în lipsa apei calde de acasă

Lipsa apei calde în Bucureşti duce la oferte tragi-comice. Un hotel de patru stele le oferă oamenilor posibilitatea să vină facă un duş cu apă caldă. Nu e un gest caritabil, ci contracost desigur. 170 de lei costă reîntoarcerea la civilizaţie.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 10.12.2020, 20:38

Vezi și
  • Preţul unei băi calde e cât jumătate din preţul unei camere.
  • Puţini sunt totuși dispuşi să plătească aproape 35 de euro pentru un duş.

Duşul la hotel e soluţia de avarie pentru bucureştenii care s-au săturat să se spele în miezul iernii cu apă rece. Preţul unei băi calde, cât jumătate din preţul unei camere.

Andre Rotaru, reporter Observator: ”170 de lei ne costă un duş cu apă cât se poate de fierbinte. Vestea cea mai bună este că nu trebuie să ne facem griji dacă stăm prea mult în duş pentru că nu există o limită de timp. Baia este igienizată după fiecare client”.

Ideea de business, inspirată din problemele angajaților 

Andreea Nicu, manager hotel: ”Am făcut un pachet să acopere cam costul nostru minim, cheltuielile pe care le avem. Include duș cu apa caldă și căldură, bineînțeles, consumabile, săpun, șampon, prospoape, halate de baie”

Ideea le a venit după ce proprii angajaţi au trecut prin asta acasă.

Andreea Nicu, manager hotel: Doresc să beneficieze cât mai mulți bucureșteni de aceasta posibilitate, să se încălzească și să se simtă mai bine, să se simtă oameni civilizați mai ales în aceste vremuri de Covid”.

Puţini sunt totuși dispuşi să plătească aproape 35 de euro pentru un duş.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Peste 2.500 de blocuri din Capitală, nu au deloc apă caldă sau căldură. Sectoarele 2,3,4 şi 5 sunt, în continuare, cele mai afectate. Iar veştile primarului nu-i încălzesc.

Nicuşor Dan, primarul Capitalei: ”Și atunci ai doua posibilitati, fie pui Elcen sa lucreze la maximum cum a făcut si cedat CET SUD, fie intervii punctual, ceea ce vom face, dar asta înseamnă că o să fie niste zile în care pe intervenții punctuale, oamenii nu vor avea apa caldă și caldura”

La sfârşitul săptămânii trecute o avarie imensă a Elcen a lăsat mii de blocuri fără apă caldă şi căldură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » 170 de lei pentru un duș fierbinte, oferta unui hotel din București, în lipsa apei calde de acasă