Antena Meniu Search
x

Fundaţia Mereu Aproape, în sprijinul micuţilor cu rezultate deosebite la învăţătură! Ce au primit în dar 20 de elevi dintr-un sat

Unul din cinci copii din mediul rural merge zilnic, pe jos, între 3 şi până la 6 kilometri, ca să poată ajunge la şcoală! Drumul durează, zilnic, minimum 35 de minute. Poate ajunge chiar şi la o oră, dacă şcoala este foarte departe.

Vezi și

Unul din cinci copii din mediul rural merge zilnic, pe jos, între 3 şi până la 6 kilometri, ca să poată ajunge la şcoală! Drumul durează, zilnic, minimum 35 de minute. Poate ajunge chiar şi la o oră, dacă şcoala este foarte departe.

Ei au primit. Pentru ca ei merg la scoala pe jos. In comuna Potlogi sunt doua scoli gimnaziale. Una in satul cu acelasi nume, a doua in satul Pitaru. 

Proveniti din familii monoparentale sau familii cu venituri modeste ori aproape inexistente, acesti copii au ales sa nu renunte la scoala doar pentru ca trebuie sa ia la pas drumul casa-scoala-casa.

Catalina este unul din cei 20 de beneficiari ai proiectului "Bicicleta pentru scoala" pe care Fundatia Mereu Aproape il deruleaza in Campania "Schimba o viata". 

Cei 20 de copii sunt in clasele a cincea, a sase si a saptea. Multi dintre ei, dupa terminarea celor opt clase, vor da bicicletele fratilor si surorilor mai mici care vin din urma. 

Campania "Schimba o viata" a Fundatiei Mereu Aproape este dedicata romanilor care, in ciuda veniturilor modeste sau aproape inexistente, fac tot posibilul sa le ofere copiilor sprijin ca sa mearga la scoala.

Puteti si dumneavoastra ajuta sustinind Campania "Schimba o viata" prin donatii in conturile deschise la BRD, in lei si euro, sau sunind la numerele Telekom afisate pe ecran, reteaua de telefonie fixa.

Pentru aceste numere, nu se percepe TVA! Numerele pot fi accesate de abonatii Telekom din Romania. Numerele nu pot fi folosite de la posturi publice si nici de utilizatorii din afara tarii.

Romanii din strainatate pot contribui la schimbarea unei vieti donind online sau prin paypal. Mai multe informatii gasiti pe site-ul Fundatiei Mereu Aproape. Generozitatea poate schimba o viata! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Fundaţia Mereu Aproape, în sprijinul micuţilor cu rezultate deosebite la învăţătură! Ce au primit în dar 20 de elevi dintr-un sat