Antena Meniu Search
x

Video 3 motive pentru care sa mergi la mare de 1 mai

Urmează trei zile şi trei nopţi de distracţie pentru cei care vor să dea startul sezonului estival aşa cum îi stă cel mai bine...pe plajă, în sunetul valurilor. Sau în suntetul muzicii. Şi nu doar în cluburi, sunt şi festivaluri anunţate din Nordul staţiunii Mamaia si până în Vama Veche. 

de Redactia Observator

la 29.04.2022, 14:52

Vezi și

Vremea este una plăcută, sunt 17 grade Celsius, iar când iese soarele atmosfera devine din ce în ce mai plăcută. Muzica se aude deja în boxe, iar atmosfera este deja de vacanţă. Din Mamaia şi până în Vama Veche petrecerile au început încă de aseară. Tinerii au venit şi au început deja să se distreze şi să recupereze petrecerile pe care le-au ratat în timpul pandemiei din cauza restricţiilor. Din sudul litoralului şi până în nord sunt organizare petreceri şi festivaluri la care sunt aşteptaţi foarte mulţi tineri.

În Mamaia Nord, festivalul a început de aseară şi ţine până pe data 4 mai. Biletele costă între 289 şi 419 lei. Scenele Neversea vibrează şi ele după o pauză de 2 ani, biletele sunt între 134 şi 260 de euro. Şi în Costineşti sunt organizare mega-petreceri. Există şi microbuze puse la dispoziţie de organizatori pe ruta Constanţa - Costineşti, la interval de 30 de minute, între orele 15 şi 4 dimineaţa. Vama Veche aşteaptă turiştii cu focuri de tabără, petreceri atipice şi, bineînţeles, cu atmosfera libertină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » 3 motive pentru care sa mergi la mare de 1 mai