Antena Meniu Search
x

Banii cumpara orice: 50 de lei gipsul pe-o mana sanatoasa

Cu bani se rezolva aproape orice in Romania! Poti chiar sa te transformi din sanatos tun intr-un om suficient de bolnav ca sa lipsesti cateva zile de la serviciu. Cu cateva zeci de lei, in cateva minute, o mana perfect sanatoasa e pusa in gips

Vezi și

Sunt perfect sanatos, dar am nevoie de un gips pentru doua-trei ore sa demonstrez ca nu pot veni doua-trei zile la serviciu.

Medicul nu ezita sa dea curs cererii, ciudate, a unui om disperat dupa zile libere. Rezolva treaba pe loc, fara nicio amanare. Asistentul care se ocupa de gipsuri nu pune prea multe intrebari. Doar ordinul de la sef e sfant.

Doctorul vrea totusi ca treaba sa fie facuta panã la capat, asa ca pacientul primeste si indicatii pretioase pe langa o mana imobilizata.

Dupa doua ore de purtat gipsul, timp in care puteam demonstra oricui ca nu-mi pot folosi mana, am decis sa scap de el. Nu de alta, dar mana nu are nimic.

La nevoie, din spital poti pleca linistit si cu un concediu medical fictiv. Ce-i drept, pretul creste. De la cel putin dublu in sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Banii cumpara orice: 50 de lei gipsul pe-o mana sanatoasa