Antena Meniu Search
x

51 din totalul de 64 de ambulanţe ale serviciului judeţean Iaşi sunt potrivite pentru casat

Angajaţii serviciului de ambulanţă Iaşi cer disperaţi ajutor

Vezi și

Angajaţii serviciului de ambulanţă Iaşi cer disperaţi ajutor. Nu de alta, dar cele mai multe maşini ale lor sunt bune de dus la dezmembrări, nicidecum de preluat pacienţi care trebuie salvaţi.

Au cerut în repetate rânduri înnoirea parcului auto, dar nu au mai primit o maşină nouă de mai bine de un an. Gazele de eşapament sunt un pericol şi pentru cei sănătoşi. În ambulanţe sunt însă transportaţi oameni deja bolnavi. Şi nu e singura problemă. De multe ori, maşinile, din cauza vechimii, stau mai mult în service când pe teren e nevoie urgentă de ele.

La dispecerat, sunt făcute, zilnic, peste 230 de solicitări. Iar bolnavii ajung la spitale cu maşini, mai degrabă, potrivite să ajungă la dezmembrări. Sunt ambulanţe care au depăşit numărul de un milion de kilometri. Sunt ambulanţe cu 700, 800, 900 de mii. Deci vă daţi seama că ele sunt uzate fizic, moral şi nu mai prezintă nici siguranţă.

51 dintre cele 67 de ambulanţe ale parcului auto din Iaşi îndeplinesc condiţiile pentru casare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » 51 din totalul de 64 de ambulanţe ale serviciului judeţean Iaşi sunt potrivite pentru casat