Antena Meniu Search
x

A ajuns o leguma: La comanda fostei sotii, un politist a fost internat cu forta la Psihiatrie

Un politist din Targoviste a ajuns leguma, dupa ce a fost internat cu forta la Psihiatrie. Familia spune ca tanarul a fost torturat de medicii din spital, la comanda fostei sotii

Vezi și

Sfasiata de durere, o mama incearca sa-si trezeasca fiul in simtiri. Dar, lacrimile si rugamintile fierbinti par de prisos in lupta cu tratamentul primit la Spitalul de Psihiatrie din Pucioasa.

In doua saptamani, fiul ei a devenit o leguma. Victor nu mai vorbeste, nu se misca, nu mananca si nici ochii nu reuseste sa-i mai deschida. “El o sa moara. In cel mai scurt timp. Motivul pentru care a fost dus acolo eu nu-l stiu”, a spus Luminita Bobaru, sora barbatului.

Dar au incercat sa-l afle. Victor Stoica este un fost politist, pensionat acum pe caz de boala. Luna trecuta a divortat, dupa o casnicie nu foarte fericita. La partaj, cei doi ar avea de impartit destule, printre care si o vila. Si nu s-au inteles deloc cand a venit vorba de avere. Ba mai mult, familia fostului politist sustine ca fosta sotie si-ar fi gasit un amant care are prieteni buni printre procurorii din Targoviste. Victor a crezut la fel. Si ca orice barbat frustrat a facut greseala sa raneasca orgoliul unui personaj influent. “Au venit patru insi in curte si m-au intrebat unde e Victor. L-au scos unul de un brat, unul de un brat. Au spus ca a amenintat pe cineva si ca il duc sa dea o declaratie”, a povestit Aritina Stoica, mama lui Victor.

De la politie Victor Stoica nu s-a mai intors la familie. In cursul noptii, a fost internat la sectia de Psihiatrie a Spitalului din Targoviste unde a inceput sa fie tratat pentru delir cauzat de gelozie. “Cand m-am apropiat de el, parea un om care nu a mancat. Teama mea a fost ca se stinge, se sfarseste cu el, asta a fost primul gand”, a mai spus mama barbatului.

“El mai avea momente cand era lucid si imi spunea printre dinti, pentru ca nu putea sa vorbeasca: scoate-ma de aici", a completat si sora politistului.

Atat medicii cat si procurorul de caz il considera un "actor periculos". In tot acest timp, starea lui Victor se degradeaza rapid si sigur. Familia doreste sa-l transfere la un alt spital.

Procurorii din Targoviste sustin ca fostul politist trebuie tinut in spital. “S-a dispus inceperea urmaririi penale pentru infractiunea de amenintare”, a declarat Iulian Preda, prim-procuror al Judecatoriei Targoviste

Pana ce Parchetul si Spitalul vor reusi sa se inteleaga intre ele, barbatul ramane sedat si vanat, mai mult leguma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » A ajuns o leguma: La comanda fostei sotii, un politist a fost internat cu forta la Psihiatrie