Antena Meniu Search
x

Momente de PANICĂ într-un cartier din Braşov! Un urs s-a plimbat nestingherit pe străzi, în căutare de hrană

Oamenii spun că animalul căuta de mâncare în jurul tomberoanelor. Însă, cel mai grav, ursul era rănit şi putea oricând să devină agresiv.

Vezi și

A fost panică noaptea trecut în Răcădău pentru că un urs s-a plimbat nestingherit pe străzile din cartier! Oamenii spun că animalul căuta de mâncare în jurul tomberoanelor. Însă, cel mai grav, ursul era rănit şi putea oricând să devină agresiv. Cu toate acestea, un bărbat a avut curajul să se apropie să-l fotografieze. Din fericire, animalul a rămas paşnic.

Un alt incident în care a fost implicat un urs a avut loc, tot noaptea trecută, la refugiul Salvamont Dâmboviţa, de la Peştera. Animalul înfometat a forţat uşa clădirii, însă ţipetele oamenilor din interior l-au făcut să renunţe pentru moment. A revenit, dar nici atunci nu a reuşit să intre în refugiu ca să caute de mâncare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Momente de PANICĂ într-un cartier din Braşov! Un urs s-a plimbat nestingherit pe străzi, în căutare de hrană