Antena Meniu Search
x

A îngheţat cascada Bigăr!

Frigul din ultimele zile a îngheţat până şi apele repezi care formează Cascada Bigăr. Perdele imense de gheaţă au transformat stâncile din jurul cascadei într-un adevărat palat de cleştar. Şi în Brăila gerul a făcut minuni. lacul sărat a devenit patinoar.

Vezi și

Frigul din ultimele zile a îngheţat până şi apele repezi care formează Cascada Bigăr. Perdele imense de gheaţă au transformat stâncile din jurul cascadei într-un adevărat palat de cleştar. Şi în Brăila gerul a făcut minuni. Lacul sărat a devenit patinoar. 

Pe versanţii din jurul drumului, scurgerea apelor a fost oprită şi încleştată de ger. Pe zeci de metri, scurgerile de apă şi Cascada Bigăr s-au transformat în perdele de gheaţă. Turiştii, puţini la număr, sunt bucuroşi că au parte de o privelişte unică.

Zeci de alte cascade mai mici înşirate de-a lungul drumului naţional 57 care leagă Reşiţa de sudul Banatului transformă peisajul într-unul de basm.

Gerul a îngheţat până şi apele Lacului Sărat de lângă Brăila. Atât de mult, încât oamenii pot merge pe gheaţă. După câteva zile cu temperaturi apropiate de 0 grade, meteorologii spun că vremea se va răci din nou de luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » A îngheţat cascada Bigăr!