Antena Meniu Search
x

Un poliţist din Şimleul Silvanieia furat 500 de lei de pe un card găsit activ într-un bancomat. Acum riscă să ajungă la închisoare

A jurat că va respecta legea, însă nu a făcut acest lucru! Un agent din Sălaj a furat din contul unei femei suma de 500 de lei.

Vezi și

A jurat că va respecta legea, însă nu a făcut acest lucru! Un agent din Sălaj a furat din contul unei femei suma de 500 de lei. I-a găsit cardul uitat într-un bancomat şi, când a văzut că avea codul activat, a mai făcut o extragere. Colegii săi l-au identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere şi i-au deschis dosar penal. 

E agentul care a păgubit-o pe femeia din Satu Mare. Deşi ar fi trebuit să înapoieze cardul găsit în bancomat, bărbatul a vrut să-şi încerce norocul. Aşa că a efectuat o nouă tranzacţie. A scos din cont 500 de lei, după care şi-a văzut de drum. Fără să anunţe unitatea bancară sau vreun alt agent de poliţie. Iar peste câteva zile, s-a întors la aceeaşi bancă să predea cardul, sub pretextul că l-a găsit. Numai că imaginile de pe camera de supraveghere l-au dat de gol. 

Maria Cristea, purtător de cuvânt Poliţia Sălaj: "Bărbatul a fost identificat la data de 14 noiembrie, iar prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate." Bărbatul e acum anchetat. Iar pentru cei 500 de lei pe care s-a lăcomit să-i ia, deja plăteşte. Radu Lazăr, viceprimarul oraşului Şimleu Silvaniei: "Şi-a depus demisia. Aşteptăm rezultatul anchetei poliţiei oraşului Şimleu, iar în funcţie de rezultatul pe care o să-l primim, o să luăm măsurile legale care se impun."

Iar pe lângă faptul că a rămas fără loc de muncă, are şi dosar penal. Maria Cristea, purtător de cuvânt Poliţia Sălaj: "Faţă de acesta, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de operaţiuni financiare în mod fraudulos." 

Infracţiune pentru care ar putea face închisoare între 2 şi 7 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un poliţist din Şimleul Silvanieia furat 500 de lei de pe un card găsit activ într-un bancomat. Acum riscă să ajungă la închisoare