Antena Meniu Search
x

Actrița Carmen Stănescu s-a stins la 92 de ani

E doliu in lumea teatrului românesc! Carmen Stănescu, actriţa care, în 70 de ani de carieră, a fermecat generaţii, a murit!

Vezi și

E doliu in lumea teatrului românesc! Carmen Stănescu, actriţa care, în 70 de ani de carieră, a fermecat generaţii, a murit! La 92 de ani, lupta de multă vreme cu o boală gravă. 

Carmen Stănescu s-a stins, noaptea trecută, după o lungă perioadă de suferinţă. L-a avut alături, în ultimele clipe, dar şi vreme de 60 de ani, pe actorul Damian Crâşmaru. Frumoasă, vibrantă, extrem de talentată, Carmen Stănescu a debutat în teatru în 1945, în piesa "Frații Karamazov". Au urmat zeci şi zeci de roluri.

Carmen Stănescu a jucat şi în filme şi a făcut carieră şi în programele de divertisment de televiziune. Nu a iubit doar actoria, ci şi sportul. Artista a deţinut titlul de Maestră a Sportului, după cinci ani de performanţe în echipa naţională de tir. 

Trupul neînsufleţit al actriţei va fi depus sâmbătă, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional din Bucureşti. Acolo, cei care au apreciat-o îi pot aduce un ultim omagiu. Înmormântarea va avea loc la cimitirul Reînvierea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Actrița Carmen Stănescu s-a stins la 92 de ani