Antena Meniu Search
x

A murit solista de muzică populară Mihaela Mariş. Tânăra de doar 36 de ani a fost răpusă de cancer

Interpreta de muzică populară din Arad Mihaela Mariş a murit luni, la o lună după ce a împlinit vârsta de 36 de ani. Aceasta fusese diagnosticată cu cancer şi era internată la Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuţă” din Cluj Napoca, unde urma un tratament.

Interpreta de muzică populară din Arad Mihaela Mariş a murit luni, la o lună după ce a împlinit vârsta de 36 de ani. Aceasta fusese diagnosticată cu cancer şi era internată la Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuţă” din Cluj Napoca, unde urma un tratament, scrie adevarul.ro.

La puţin timp de la aflarea trisei veşti, site-ul de socilaizare facebook s-a umplut de mesaje. Putin Eugenia a scris: „Din păcate într-un timp fff scurt s-au dus dintre noi mulţi tineri...o parte chiar cunoscuţi. ..aseară am aflat o veste care mi-a dat moralul cu totul peste cap.....cântăreaţa de muzica populară Mariş Mihaela...nu mai este printre noi...S-a dus să îi încânte cu vocea ei pe cei de sus, trist....dureros. ...chiar şi prin intermediul internetului se pot lega prietenii. ..şi dc nu ne vorbim ..cel puţin în cazul meu de multe ori simt fără a putea să vă explic, prin like uri sau comentarii, sufletele persoanelor.....Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei! Nu înţeleg ce se întâmplă dar parcă e prea mult. ...dar Dumnezeu este cel care ştie de ce, când, cum”.

Cântăreţa Claudia Iuga a scris şi ea câteva gânduri: “Cât de trist să auzi de colegi artişti, foşti colegi de facultate, oameni faini, veseli pe care-i crezi pentru totdeauna ”prin zonă” că nu mai sunt! Aşa, brusc şi dintr-o dată...Am primit ieri un telefon de la o prietenă comună şi am aflat vestea care m-a întristat peste măsură. Drum bun şi veghează asupra noastră de acolo de unde eşti, Mihaela! Te voi păstra mereu în sufletul meu, aşa cum ştiu că toţi cei care te-au cunoscut, iubit şi admirat o vor face”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » A murit solista de muzică populară Mihaela Mariş. Tânăra de doar 36 de ani a fost răpusă de cancer