Antena Meniu Search
x

A ocolit o pisica si a intrat in stalp

Momente tensionate pe o strada din Baia Mare! Proaspat posesor de permis auto, un tanar de 18 ani n-a trecut testul manevrelor de evitare. A pierdut controlul dubei pe care o conducea, in momentul in care a vrut sa evite o pisica. Masina a rupt un stalp de curent si a a fisurat o conducta de gaze.

Vezi și

O echipa de muncitori de la distribuitorul de gaz a muncit contracronometru ca sa opreasca scurgerea puternica. Pericolul producerii unei explozii era extrem de mare. Firele stalpului de curent pus la pamant au cazut foarte aproape de teava fisurata. “Am intervenit pentru balizarea zonei, eliberarea zonei, blocarea circulatiei. Am parcat autobuzul mai departe de conducta de gaz care sufla puternic, ca sa poata interveni specialistii de la gaze”, a explicat un pompier de la ISU Maramures.

Zgomotul si mirosul puternic de gaz au trezit din somn mai multi locatari din zona. Cu totii au rasuflat usurati cand au vazut ca locuintele lor nu sunt in pericol.

Soferul dubei si pasagerul de pe scaunul din dreapta au scapat fara nicio zgaraietura. Tanarul de 18 ani a incercat sa le explice agentilor de politie ca a incercat sa evite o pisica si din acest motiv a pierdut controlul volanului. Politistii, insa, asteapta rezultatul masuratorilor. "Pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, pierde controlul, patrunde pe contrasens, izbindu-se de stalpul de curent electric din fata imobilului nr. 39”, a declarat agentul principal Darius Achim de la Biroul Politiei Rutiere Baia Mare.

Tanarul va trebui sa suporte si costurile de reparatie a conductei de gaze si a stalpului electric.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » A ocolit o pisica si a intrat in stalp