Antena Meniu Search
x

A vrut să vadă cât de repede merge bolidul său şi l-a prins radarul. A primit o amendă de 2.900 de lei şi a rămas fără permis

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, duminică, 12 şoferi care conduceau cu viteze de peste 180 km/h pe autostrăzile din ţară.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, duminică, 12 şoferi care conduceau cu viteze de peste 180 km/h pe autostrăzile din ţară.

Cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional, iar ca măsură complementară le-au fost reţinute permisele de conducere pentru 90 de zile, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis luni AGERPRES.

"Recordul" de duminică a fost stabilit de un bărbat, de 43 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost depistat de poliţişti la kilometrul 32 al autostrăzii A3 Turda - Borş, în timp ce conducea cu viteza de 214 km/h.

Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reţinut pentru 90 de zile.

"Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale acţionează permanent pentru salvarea de vieţi şi pentru siguranţa rutieră. Sunt în atenţia lor toţi conducătorii auto care nu respectă limita legală de viteză.", se arată în comunicat.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » A vrut să vadă cât de repede merge bolidul său şi l-a prins radarul. A primit o amendă de 2.900 de lei şi a rămas fără permis