Antena Meniu Search
x

Video Accesul cu trotinetele electrice, interzis în zonele pietonale din Drobeta Turnu Severin. Sancţiunile pot ajunge până la 1000 de lei

Drobeta-Turnu Severin este primul oraş din ţară care interzice folosirea trotinetelor în zonele pietonale şi de promenadă. Aşa că poliţiştii locali trebuie acum să îi informeze pe cei care folosesc aceste mijloace de transport că nu mai pot să circule pe oriunde. Iar de la finalul lunii se vor aplica şi sancţiuni.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 07.08.2021, 15:45

Vezi și

Drobeta Turnu Severin este primul oraș din țară care instituie măsura interzicerii trotinetelor în zonele de promenada și pietonale. Pentru unii, mumă, pentru alții, ciumă. Polițiștii locali sunt cei care au acum sarcina să îi informeze pe cei care au în dotare aceste mijloace de transport că nu mai pot să circule pe oriunde. 

Trotinetele electrice sunt tot mai des folosite 

Accesul cu trotinete sau alte mopede este interzis începând cu data de 30 iulie. Poliţiştii fac campanii de informare şi anunţă oamenii că nu mai pot circula pe oriunde. Cei care circulă cu trotineele electrice vor folosi doar pistele pentru biciclete sau, acolo unde acestea nu există, pe banda întâi a drumului public, respectând regimul de viteză prevăzut de lege. Sancţiunile pentru nerespectarea regulilor pot ajunge începând cu sfârşitul acestei luni până la 1.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Accesul cu trotinetele electrice, interzis în zonele pietonale din Drobeta Turnu Severin. Sancţiunile pot ajunge până la 1000 de lei