Antena Meniu Search
x

Video Accesul la festivalul UNTOLD, doar cu dovada vaccinării. Numărul celor prezenţi va fi mai mare

Au rămas mai puţin de două luni până la ediţia UNTOLD din acest an şi apar reguli clare în ceea ce priveşte accesul la festival. Doar persoanele vaccinate vor putea participa la eveniment, iar numărul celor prezenţi va fi mai mare decât cel anunţat iniţial şi asta deoarece a fost redusă suprafaţa minimă de care trebuie să beneficieze fiecare participant. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 14.07.2021, 16:47

Vezi și
  • Festivalul UNTOLD are loc, în acest an, în perioada 9-12 septembrie.

Două săptămâni, atât mai aveţi la dispoziţie pentru a trece pe la un centru de vaccinare, dacă nu vreţi să rataţi festivalul din acest an. Pe 9 septembrie, atunci când încep concertele, trebuie să aveţi deja cel puţin 10 zile de la data administrării celei de-a doua doze. Este singura modalitate de a intra la festivalul din acest an, pentru că evenimentele cu peste 2.500 de participanţi pot fi organizate doar pentru persoanele vaccinate. Regula a fost impusă de autorităţi, astfel că organizatorii sunt obligaţi să o respecte.

Edi Chereji, director comunicare UNTOLD: Mai sperăm ca în perioada următoare autorităţile să completeze această primă măsură şi cu dreptul de a participa şi pentru cei care se testează în fiecare zi a festivalului sau pot face dovada anticorpirilor. Cel mai recent exemplu este cel al Campionatului European de fotbal. Acolo s-a făcut accesul prin această formă, testare-vaccinare, şi după patru meciuri nu a fost niciun caz de infectare.

Sabrina are deja un loc asigurat pe stadion în acest an, pentru că s-a imunizat din timp. Vine din Braşov şi, până acum, nu a lispit de la nicio ediţie.

Sabrina, fană vaccinată: Am făcut vaccinul special pentru a lua parte la evenimente muzicale. Îmi doresc foarte mult ca măcar anul acesta să mă pot bucura pentru câteva zile de acea atmosferă de festival.

Pe acelaşi subiect

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 9-12 septembrie

Fanii festivalului vor avea parte de o experienţă similară cu cea din anii trecuţi şi asta deoarece a fost eliminată regula ce impunea o suprafaţă de cel puţin doi metri pătraţi pentru fiecare participant. 

Aproape 60 de mii de oameni încap pe Cluj Arena în timpul unui concert atât în tribune, cât şi pe suprafaţa de joc. În acest an, însă, această cifră va fi imposibil de atins, pentru că fiecărui spectator prezent va trebui să-i fie asigurat un perimetru de cel puţin un metru pătrat.

Aproximativ 45-50.000 de persoane vor putea participa la ediţia din acest. Printre ei va fi şi premierul Florin Cîţu, care şi-a anunţat deja prezenţa, pe Instagram. Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 9-12 septembrie la Cluj-Napoca, iar printre artiştii anunţaţi deja se numără David Guetta, Martin Garrix şi Dimitri Vegas&Like Mike. La Cluj va veni pentru prima dată şi rapperul american Tyga.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Accesul la festivalul UNTOLD, doar cu dovada vaccinării. Numărul celor prezenţi va fi mai mare