Antena Meniu Search
x

Video Organizatorii Untold speră ca autorităţile să revizuiască condiţiile de participare, astfel încât să vină şi cei care au un test negativ

Festivalurile precum cel de la UNTOLD se vor ţine ori cu o mie de spectatori, ori cu un număr nelimitat, atâta timp cât toţi cei care vin au făcut vaccinul anti-COVID. Sunt condiţiile prevăzute de actuala lege. Organizatorii tot mai speră, însă, că guvernanţii îi vor lăsa să participe şi pe cei care pot prezenta un test negativ.

de Redactia Observator

la 29.05.2021, 11:07

Vezi și

Astfel de scene ar putea avea loc din nou, în luna august, la Cluj-Napoca. Festivaluri precum cel de la Untold pot fi organizate şi fără limită de spectatori, însă doar dacă toţi prezintă dovada vaccinării. 

Edi Chereji, director de comunicare UNTOLD: E un prim pas făcut spre redeschiderea pe care am așteptat-o și cred că în perioada următoare autoritățile vor analiza și în ce măsură ca cei nevaccinati, dar responsabili și dispuși să se testeze, să aibă acces la evenimente.

Nu este de ajuns doar o adeverință de vaccinare pentru că stadionul Cluj Arena să poată fi din nou plin de UNTOLD. Pentru moment, o altă regulă, chiar și pentru persoanele vaccinate, este că în tot perimetrul festivalului, să poarte masca de protecție. 

La festival, indiferent de condiţii

Pe acelaşi subiect

Chiar şi aşa, fanii înrăiţi sunt gata să bifeze o nouă prezenţă la festival. Sabrina este unul dintre ei.

Sabrina: În mare măsură am ales să fac acest vaccin tocmai pentru că sunt foarte pasionată de industria aceasta şi îmi doresc să particip la cât mai multe evenimente muzicale.

Însă nu toţi iubitorii muzicii electronice au entuziasmul ei. Anul acesta, mulţi au ales să aştepte până în ultima clipă rezervarea biletelor, de teamă să nu existe schimbări noi ale regulilor. Iar acest lucru îl simt şi cei din industria ospitalităţii.

Adel Prigoană, reprezentant spaţii de cazare: Din păcate, la noi nicio rezervare. Şi administrăm undeva la 50 de apartamente.

Festivalul UNTOLD va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 5-8 august. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Organizatorii Untold speră ca autorităţile să revizuiască condiţiile de participare, astfel încât să vină şi cei care au un test negativ