Antena Meniu Search
x

Organizatorii Untold au anunțat data oficială a festivalului: 9-12 septembrie. Cât costă biletele și ce măsuri de siguranță vor fi

Organizatorii Festivalului Untold au anunțat data oficială a evenimentului din acest an, 9-12 septembrie.

de Redactia Observator

la 07.06.2021, 21:23

Vezi și

”Untolders, mâinile sus! Este oficial! 9-12 septembrie 2021. Cluj Napoca. Transilvania.” este anunțul de pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.  ”Doamne, cât am așteptat acest moment! E oficial și e aici! UNTOLD 2021! Joi, 10 iunie, poți cumpără unul din primele bilete din acest an! PS: nu uitați de cazări, în caz că v-ați ieșit din mâna, după pauză asta lungă...” a precizat Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD.

Biletele la Untold 2021, disponibile joi, 10 iunie

Biletele se pun în vânzare joi 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, iar de azi fanii festivalului care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an, anunță organizatorii. 

Ce măsuri de siguranță vor fi luate la Untold 2021

Pe acelaşi subiect

Reprezentanții festivalului de la Cluj spun că au pus la dispoziția autorităților toate studiile științifice și rezultatele evenimentelor pilot organizate în străinătate, care demonstrează siguranța maximă a evenimentelor organizate cu acces doar pentru vaccinați, testați sau cei cu anticorpi. De asemenea, Uniunea Europeană va aproba de la 1 iulie Certificatul Verde – Covid 19 care asigură aceleași 3 condiții: vaccin, certificat anticorpi sau test negativ (antigen sau PCR). ”Experiența, rigurozitatea și seriozitatea organizatorilor Untold, alături de măsurile de maximă siguranță propuse, fac din evenimentul de la Cluj-Napoca cel mai sigur loc public din România în care se pot afla oamenii”, promit aceștia.

”Anunţul mult aşteptat de fani este oficial! Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile şi 4 nopţi pe tărâmul magic UNTOLD, din Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artişti, organizatori şi partenerii festivalului va fi una greu de egalat şi plină de încărcătură emoţională, după aproape 2 ani de pauză. UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, îşi deschide porţile, timp de 4 zile şi 4 nopţi, între 9 şi 12 septembrie 2021. Astfel, UNTOLD este unul dintre puţinele festivaluri de amploare internaţională, care se va desfăşura în acest an, în întreaga lume!", se arată într-un comunicat transmis, luni, de organizatori.

”Potrivit sursei citate, Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. "UNTOLD 2021 va fi o reîntâlnire îndelung aşteptată, după aproape doi ani de pauză, o sărbătoare mondială a revenirii la normalitate. Şi pentru cei peste 1000 de furnizori şi 15.000 de colaboratori ai festivalului, garanţia că se întâmplă a şasea ediţie UNTOLD înseamnă o relansare a activităţii după mai bine de 16 luni de pauză. Programat iniţial pentru luna august 2021, organizatorii festivalului UNTOLD, spun că mutarea lui în luna septembrie reprezintă o extra garanţie a faptului că festivalul se va putea ţine în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artişti şi în cele mai sigure condiţii", se mai arată în comunicat.

"Organizatorii UNTOLD anunţă că pregătesc şi în acest an nume mari internaţionale şi cea mai intensă experienţă de până acum. De-a lungul anilor pe scenele festivalului Untold au urcat nume precum: David Guetta, Martin Garrix, Avicii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Afrojack, Diplo, Hardwell, The Chainsmokers, Timmy Trumpet, Axwell ' Ingrosso, Don Diablo, Marshmello, Solomun, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Pan-Pot, Tale of Us, Sven Vath, Chris Liebing, Dubfire, Robbie Williams, The Prodigy, Black Eyed Peas, Stormzy, Jason Derulo, Tinie Tempah, Ellie Goulding, Hurts, John Newman, James Arthur, MO şi mulţi alţii", se mai arată în comunicat.

Untold a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei de coronavirus. Festivalurile precum cel de la UNTOLD se vor ţine ori cu o mie de spectatori, ori cu un număr nelimitat, atâta timp cât toţi cei care vin au făcut vaccinul anti-COVID. Sunt condiţiile prevăzute de actuala lege. Organizatorii tot mai speră, însă, că guvernanţii îi vor lăsa să participe şi pe cei care pot prezenta un test negativ. În luna mai, organizatorii de festivaluri spuneau că măsurile luate de autorităţi nu se pot aplica la evenimentele pe care ei le organizează şi că măsurile pe care le-au propus la întâlnirile cu autorităţile erau în măsură să transforme evenimentele în locuri sigure.

„Suntem nemulţumiţi de faptul că am discutat cu autorităţile până acum, am fost în grupurile de lucru, am propus soluţii care se pretează industriei noastre şi iată că după toate aceste întâlniri am primit un set de norme şi de măsuri care nu se pot aplica la evenimentele noastre, la evenimentele nimănui. Cred că nicăieri în lume nu poţi să te gândeşti că organizezi un eveniment la care să asiguri doi metri pătraţi pentru fiecare persoană. Noi am propus un set de norme care odată aplicate, am transforma evenimentele în cele mai sigure locuri”, declara atunci la Aleph News Edy Chereji, director de comunicare Untold şi Neversea.

Chereji spunea că prin măsurile luate, autorităţile au reuşit să compromită şi luna iunie şi luna iulie în ceea ce priveşte organizarea de evenimente, pentru că normele propuse nu pot fi luate în calcul, nu pot fi respectate de nicio persoană care îşi doreşte să organizeze evenimente. Ulterior, Dan Barna a anunțat la Digi24 că festivalurile și concertele pot fi organizate din 1 iunie. Singura condiție, spunea vicepremierul, este ca persoanele care participă la astfel de evenimente să fie vaccinate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Organizatorii Untold au anunțat data oficială a festivalului: 9-12 septembrie. Cât costă biletele și ce măsuri de siguranță vor fi