Antena Meniu Search
x

Accident de muncă pe platforma unei rafinării din Ploieşti. Un muncitor a fost prins între o macara şi un pod rulant

Alertă, seara trecută pe platforma unei rafinării din Ploieşti. Un angajat de la o firmă contractoare a fost accidentat în timpul unei manevre la un pod rulant. Bărbatul a rămas captiv între utilaj şi o macara, la 15 metri înălţime.

Vezi și

 Alertă, seara trecută pe platforma unei rafinării din Ploieşti. Un angajat de la o firmă contractoare a fost accidentat în timpul unei manevre la un pod rulant.

Bărbatul a rămas captiv între utilaj şi o macara, la 15 metri înălţime. Mai multe autospeciale de pompieri şi echipaje de ambulanţă i-au venit în ajutor.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost salvat de pompieri după mai bine de 20 de minute cu ajutorul unei scări mecanice. Victima era în stare destul de gravă aşa că a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

După ce a fost stabilizată, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti cu un traumatism cranio-facial şi fracturi la picioare. Acum, incidentul este anchetat atât de inspectorii de muncă, poliţişti dar şi de procurori.

Din primele cercetări, incidentul este încadrat ca accident de muncă. În plus, s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală, cercetările urmând să stabilească cine poate fi tras la răspundere în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Accident de muncă pe platforma unei rafinării din Ploieşti. Un muncitor a fost prins între o macara şi un pod rulant