Antena Meniu Search
x

Accident feroviar in Bistrita Nasaud: Sapte vagoane pline cu lemne au deraiat si s-au rasturnat pe un viaduct

Un accident feroviar a oprit definitv circulatia garniturilor pe o ruta din judetul Bistrita-Nasaud. Sapte vagoane pline cu lemne ale unui tren marfar au deraiat si trei dintre ele s-au rasturnat pe un viaduct.

Vezi și

Trei garnituri de pasageri, plecate din Sighetu Marmatiei, s-au oprit dupa doar cateva zeci de kilometri. Mai multe autobuze au fost trimise sa-i ia pe pasagerii si sa-i duca la cea mai apropiata gara. Intre timp, la locul accidentului se luau primele declaratii.

Mecanicul locomotivei a franat in momentul in care a inceput sa simta trepidatii puternice. O sina s-a rupt sub greutatea vagoanelor, iar trei dintre ele s-au rasturnat cu tot cu incarcatura de cateva tone.

Din fericire, incarcatura s-a rasturnat pe partea nelocuita a vaii.

Autoritatile estimeaza ca abia peste cateva luni de reparatii la viaduct, circulatia feroviara va putea fi reluata in zona.

Reprezentantii companiei de transport feroviar asteapta rezultatul anchetei, ca sa afle exact ce anume a cauzat ruperea liniei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Accident feroviar in Bistrita Nasaud: Sapte vagoane pline cu lemne au deraiat si s-au rasturnat pe un viaduct