Antena Meniu Search
x

STRIVIŢI în vitrina magazinului de pompe funebre! Trei tineri din Buzău şi-au văzut moartea cu ochii

Trei tineri au scăpat, ca prin minune, cu viaţă, dintr-un accident teribil, petrecut în Buzău. Maşina în care se aflau a fost izbită de un autobuz.

Vezi și

Trei tineri au scăpat, ca prin minune, cu viaţă, dintr-un accident teribil, petrecut în Buzău. Maşina în care se aflau a fost izbită de un autobuz şi strivită de zidul unui magazin de pompe funebre! Autoturismul a intrat cu viteză în intersecţie, direct în fața autobuzului, povestesc martorii. Iar impactul a fost năucitor. Şoferul autobuzului şi singurul călător aflat în vehicul au scăpat doar cu o sperietură.

"Cum era să-l evit, dacă a intrat în mine?" Bărbatul de 57 de ani e încă şocat. Cu câteva minute înainte a văzut moartea cu ochii.

"Mi-a spus că dumnealui doar ce-a plecat din staţie şi a ajuns în mijlocul intersecţiei, iar din drum secundar a ieşit cu viteză acest Golf, care a intrat în partea dreaptă a lui și, efectiv, l-a aruncat în magazin.", a povestit Gică Toader, director la TransBus Buzău.

În urma impactului autobuzul și mașina au ajuns pe contrasens și s-au oprit într-un magazin de pompe funebre, căruia i-au distrus un perete. 

Pe acelaşi subiect

Subinspector Mariana Constantin, Poliția Rutieră: "Un tânăr de 25 de ani din Săruleşti nu a acordat prioritate unui autobuz care circula regulamentar şi a intrat în coleziune cu acesta."

Şoferul şi doi adolescenţi, de 16 şi 17 ani, au fost răniţi şi transportaţi la spital. Din fericire, din autobuz n-a fost nimeni rănit. Gică Toader, director TransBus Buzău: "Era un călător care era undeva în mijlocul autobuzului, nu s-a întâmplat nimic cu acea persoană, a coborât şi a plecat."

Martorii spun că şoferul rănit ar fi intrat cu viteză foarte mare în intersecție. 

Circulația în zona în care s-a produs accidentul s-a desfășurat cu dificultate aproape o oră, autobuzul blocând un sens de mers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » STRIVIŢI în vitrina magazinului de pompe funebre! Trei tineri din Buzău şi-au văzut moartea cu ochii