Antena Meniu Search
x

PARANORMAL! Nimeni nu îşi explică moartea fetei din Neamţ găsită carbonizată în pat de mama ei. Nimic din jur nu a mai ars

Sfârşit cumplit, cu multe semne de întrebare, pentru o tânără cu probleme psihice din judeţul Neamţ. A fost găsită arsă pe pat, chiar de mama sa.

Vezi și

Sfârşit cumplit, cu multe semne de întrebare, pentru o tânără cu probleme psihice din judeţul Neamţ. A fost găsită arsă pe pat, chiar de mama sa. Ciudat este, însă, că în cameră nu a mai ars nimic altceva. Poliţiştii încearcă acum să dezlege misterul! 

"Era foarte mult fum! Terasa asta era plină de fum. Şi aici, între casele astea, nici nu puteai să te vezi.", povesteşte o vecină. Un fum dens ce acoperă o tragedie! În casă, tânăra de 23 de ani zace carbonizată pe pat. Descoperirea şocantă a fost făcută chiar de mama ei.

"Noi când am deschis uşa, a ieşit tot fumul! La piciorul ei, avea o bucată de bluză căzută jos, pe podea şi ardea şi aia." Îngrozită de scena cumplită, mama a luat o pătură, a stins flăcările de pe trupul fiicei şi a sunat la 112.

Constantin Creţu, SVSU Bălţăteşti: "Nu am mai putut interveni. Era decedată. Era carbonizată. N-a fost incendiu mare. A fost stins de proprietară."

Un incident greu de explicat! În afară de trupul fetei, nimic din cameră nu a mai fost atins de flăcări. Şi pompierii se miră, pentru că nu mai era nimic ars în încăpere: "Un pic patul, o pătură, acolo unde este ea decedată. Posibil să fi ajuns ea la sobă, ceva s-a întâmplat. Fata era cu un handicap, cu un retard mintal." Cumnata ei nu găseşte explicaţii: "Nu era o persoană care să ştie să facă ceva de genul. Avea crize, se dădea cu capul de pământ."

Tocmai pentru că fata avea probleme psihice, mama legase uşa sobei cu o sârmă. Iar pompierii au găsit totul intact: "Nu-i umblat la sobă! E o distanţă de vreo trei metri de la sobă până unde-i pe pat ea."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » PARANORMAL! Nimeni nu îşi explică moartea fetei din Neamţ găsită carbonizată în pat de mama ei. Nimic din jur nu a mai ars