Antena Meniu Search
x

Un jandarm băut la volanul unui camion MAI a distrus 6 maşini şi a băgat două femei în spital

Un jandarm băut, aflat la volanul unui camion MAI, a distrus aseară 6 maşini, iar două femei au ajuns la spital în urma impactului.

Vezi și

Un jandarm băut, aflat la volanul unui camion MAI, a distrus aseară 6 maşini, iar două femei au ajuns la spital în urma impactului. Angajatul MAI nu ar fi păstrat distanţa regulamentară şi a intrat cu viteză în celelalte autoturisme care circulau pe şosea. Poliţiştii i-au găsit jandarmului o alcoolemie de 0.32 la mie.

"Am 15 ani de taximetrie si nu m-a lovit nimeni in halul asta. Adica rau! A venit odata, m-a aruncat si a mai venit o data. Noroc ca am gasit culoarul asta intre masini ca altfel ma prindea in masina aia acolo", povesteşte un şofer de taxi. 

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Geniului. Şoferii nu-şi mai amintesc cum s-a produs impactul, dar povestesc că nu a existat nici o intenţie de frânare din partea angajatului Jandarmeriei.

În urma impactului, clienta aflată în taxi dar şi o şoferiţă au fost transportate la spital cu ambulanţele.

Jandarmul a fost preluat de poliţiştii de la Brigada Rutieră şi testat pentru alcoolemie. Suspiciunile celor implicaţi în accident s-au adeverit. 

Poliţiştii l-au dus la Medicină Legală pentru prelevarea de probe biologice şi ulterior la sediul Brigăzii Rutiere, la audieri. 

Imediat după incident, reprezentanţii Jandarmeriei Bucureşti au reacţionat.

Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti: "Şoferul camionului implicat în accidentul rutier este subofiţer în cadrul Jandarmeriei Bucureşti, are 41 de ani şi este angajat al instituţiei din anul 2004. Intrucât subofiţerul a ieşit pozitiv în urma testării alcoolemiei, conducerea Jandarmeriei Bucureşti va dispune măsuri în vederea tragerii la răspundere disciplinară a acestuia."

Pe lângă cercetarea disciplinară, jandarmul se va alege şi cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un jandarm băut la volanul unui camion MAI a distrus 6 maşini şi a băgat două femei în spital