Antena Meniu Search
x

Accident mortal pe un drum naţional din judeţul Suceava

Doi tineri proaspăt căsătoriţi şi-au încheiat povestea de dragoste cu un accident mortal, pe un drum naţional din judeţul Suceava.

Vezi și

 Doi tineri proaspăt căsătoriţi şi-au încheiat povestea de dragoste cu un accident mortal, pe un drum naţional din judeţul Suceava. Femeia de 21 de ani conducea maşina cu volan pe dreapta, când a vrut să depăşească o coloană. Imediat cum a trecut de axul drumului, peste linia continuă, autoturismul a fost spulberat de o autocisternă.

Tânăra de 21 de ani începe să simtă fiecare rană. Totodată începe să-şi amintească impactul, dar încă nu ştie că soţul ei a murit. Trupul neînsufleţit a rămas e blocat în epava maşinii, iar pompierii se chinuie să-l scoată.

Mai mulţi oameni privesc înmărmuriţi intervenţia. Imediat cum o stabilizează pe tânăra rănită, medicii pleacă cu ea la spital. În maşina cu volan pe dreapta, tânăra nu a avut suficientă vizibilitate ca să intre în depăşire. Cu totate astea a apucat să treacă puţin peste axul drumului. Impactul a fost atât de puternic încât o roată a autocisternei a sărit. Mastodontul s-a oprit la câţiva metri de o pompă de benzină.

La spital a fost dus şi celălalt şofer, cu răni care nu îi pun viaţa în pericol. Tânăra care a provocat accidentul şi pasagerul ei erau căsătoriţi de două luni. Ea este cercetată penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Accident mortal pe un drum naţional din judeţul Suceava