Antena Meniu Search
x

Accident rutier, ascuns de poliţişti

Capii din poliţia din Bistriţa-Năsăud anchetaţi de procurorii anticorupţie au primit mandate de arestare pentru 30 de zile, în frunte cu şeful IPJ, Ovidiu Mureşan

Vezi și

Capii din poliţia din Bistriţa-Năsăud anchetaţi de procurorii anticorupţie au primit mandate de arestare pentru 30 de zile, în frunte cu şeful IPJ, Ovidiu Mureşan

Acesta este acuzat de 14 acte de abuz în serviciu, făcute în schimbul obţinerii de foloase necuvenite. Comisarul ar fi muşamalizat inclusiv un caz în care o fetiţă de opt ani a fost lovită cu maşina de şeful de post al localităţii bistriţene Dumitra. Familia ar fi primit 1.000 de lei ca să nu spună nimănui nimic.

Acum trei săptămâni, în staţia de autobuz din localitatea Dumitra, copila de 8 ani s-ar fi prăbuşit din senin. Este varianta susţinută cu tărie chiar de familia ei.

Fata a ajuns în stare gravă la spitalul din Bistriţa Năsăud, în comă. După 20 de ore a fost medicii au transferat-o la un spital în Cluj Napoca. În localitate însă nimeni nu pare să ştie nimic.

Procurorii DNA spun însă că ştiu exact ce s-a întâmplat. Fetiţa mergea la un magazin când ar fi fost acroşată de maşina condusă de şeful de post. În schimbul tăcerii, familia ar fi primit bani. Șeful de post ar fi dus-o pe copilă la spital, în Bistriţa. Ba chiar ar fi mers şi la clinica din Cluj, din două în două zile, ca să se interese de starea ei.

Şeful de post ar fi fost acoperit chiar de şeful IPJ Bistriţa, comisarul şef Ovidiu Mureşan. Ar fi ştiut exact ce s-a întâmplat şi nu doar că nu a luat nicio măsură, dar a şi avut grijă să nu se afle nimic.

Comisarul este acuzat şi de abuz în serviciu. Din luna iunie până acum, ar fi falsificat actele unor maşini, ar fi muşamalizat mai multe accidente şi s-ar fi implicat în dosare de urmărire penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Accident rutier, ascuns de poliţişti