Antena Meniu Search
x

Accident rutier grav, pe Drumul National 17

Interventie contracronometru a unor echipaje din Bistrita-Nasaud, pe o ploaie torentiala. Un copil de trei ani si parintii lui au fost la un pas de moarte pe Drumul National 17 C, dupa ce un sofer a patruns pe contrasens si a lovit in plin o masina care a fost proiectata in autoturismul lor.

Vezi și

In urma impactului violent, un barbat a ramas incarcerat. El si inca un tanar au ajuns la spital.

Pompierii si medicii SMURD s-au chinuit sa-l scoata dintre fiare pe soferul masinii, lovita in plin de autoturismul care circula pe contrasens. Picioarele barbatului de 46 de ani au ramas blocate intre scaun si bord.

Omul a fost transportat, de urgenta, la Spitalul Judetean din Bistrita. Acolo a ajuns si un tanar de 24 de ani, pasager in aceeasi masina.

Accidentul a avut loc pe Drumul National 17 C, intre Bistrita si Nasaud, in momentul in care un tanar a intrat in depasire fara sa se asigure. A lovit in plin o masina pe care a proiectat-o, apoi, intr-un alt autoturism, in care se aflau un copil de trei ani si parintii lui. Din fericire, ei au scapat doar cu o sperietura.

Soferul vinovat a fost transportat la spital, pentru recoltarea probelor biologice, apoi la sectia de politie. El va trebui sa raspunda acum in fata legii pentru vatamare corporala din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Accident rutier grav, pe Drumul National 17