Antena Meniu Search
x

Accident rutier în Galați - un polițist a murit, iar un altul a fost grav rănit

Un poliţist din Galaţi a fost ucis chiar în timp ce patrula cu un coleg pe drumurile din judeţ. Vinovat este un tânăr care gonea cu 200 de kilometri pe oră, spun martorii

Vezi și

Un poliţist din Galaţi a fost ucis chiar în timp ce patrula cu un coleg pe drumurile din judeţ. Vinovat este un tânăr care gonea cu 200 de kilometri pe oră, spun martorii. A pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens unde a izbit extrem de violent maşina poliţiei în care se aflau cei doi agenţi.

UPDATE: Agentul şef principal Ionel Baben, care a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce autospeciala de Poliţie cu care patrula pe DN 26 a fost acroşată de un autoturism, în dreptul comunei Tuluceşti, din judeţul Galaţi, a fost avansat post-mortem în gradul de subinspector de poliţie.

O autospecială de poliție a fost acroșată de un autoturism, în timp ce se afla în misiune de patrulare pe DN 26, pe raza comunei Tulucești, județul Galați.

Cei doi polițiști au fost transportați pentru îngrijiri medicale la Spitalul de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" din municipiul Galați. Unul dintre ei a suferit leziuni grave iar celălalt, în pofida eforturilor depuse de medici, și-a pierdut viața.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din specialiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, care efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Accident rutier în Galați - un polițist a murit, iar un altul a fost grav rănit