Antena Meniu Search
x

Accident violent în Bistriţa!

Un taximetrist băut a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat cu maşina de serviciu. Bărbatul a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autoturism care circula regulamentar şi în care se aflau doi soţi.

Vezi și

 Când au ajuns la locul accidentului, poliţiştii şi-au dat seama că taximestristului îi fusese suspendat permisul cu câteva ore înainte, tocmai fiindcă fusese prins băut la volan.

Din păcate, însă, maşina condusă de bărbat a fost lovită de taximetru. Omul nu a mai avut timp să reacţioneze şi a fost proiectat într-un parapet de pe marginea drumului.

Taximetrul s-a oprit cu roţile în sus, iar şoferul a rămas blocat între fiarele îndoite. Pompierii s-au chinuit câteva zeci de minute ca să-l scoată în siguranţă de acolo, apoi l-au predat medicilor care l-au transportat la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa.

Băut îl găsiseră şi poliţiştii, în trafic, cu doar câteva ore înainte de accident. I-au suspendat permisul, dar bărbatul a continuat să conducă.

Taximetristul se va alege acum cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu permisul suspendat. În plus, el va trebui să suporte şi reparaţiile celor două autoturisme avariate, care se ridică la peste zece mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Accident violent în Bistriţa!