Antena Meniu Search
x

Video Accident violent în Capitală. Un tânăr de 21 de ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni de un șofer băut

Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a fost călcat pe trecerea de pietoni, pe o stradă din Bucureşti. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Vă avertizăm că au un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 01.03.2021, 09:11

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Filmarea arată că şoferul nu a încetinit şi l-a lovit în plin pe tânărul care traversa regulamentar. Medicii veniţi la locul accidentului au încercat să-l resusciteze, însă fără succes.

Poliţiştii l-au testat pe şofer şi au constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,11 în aerul expirat. Bărbatul este cercetat acum pentru ucidere din culpă.

Weekend însângerat pe şoselele din ţară

Weekend însângerat pe şoselele din ţară. Şase persoane au murit, printre care şi un bebeluş de 6 luni, iar alte opt au ajuns la spital. Viteza excesivă, neatenţia şi vizibilitatea redusă au fost cauzele accidentelor cu urmări dramatice din trei judeţe. Vă atenţionăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Accident violent în Capitală. Un tânăr de 21 de ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni de un șofer băut