Antena Meniu Search
x

Activităţile casnice vor fi amendate! Buzoioenii nu mai au voie să îşi bată covoarele în spatele blocului, nici să îşi usuce rufele în balcon

Mai exact, locuitorii nu vor avea voie să-şi mai usuce rufele în balcoane, şi nici să bată covoarele în spatele blocului.

Vezi și

Nu e o glumă, ci chiar un regulament de convieţuire socială, care va intra în vigoare, de la 1 decembrie, în Buzău. Mai exact, locuitorii nu vor avea voie să-şi mai usuce rufele în balcoane, şi nici să bată covoarele în spatele blocului.

E lipsă de civilizaţie, crede primarul, care a stabilit deja şi amenzile pentru cei care îndrăznesc să se abată de la reguli: între 500 şi o mie de lei. Vor fi aplicate sancţiuni şi pentru cei care aruncă gunoaie pe stradă, desenează pe faţadele clădirilor, sau au un comportament necivilizat. Proiectul a fost deja votat de Consiliul Local Municipal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Activităţile casnice vor fi amendate! Buzoioenii nu mai au voie să îşi bată covoarele în spatele blocului, nici să îşi usuce rufele în balcon