Antena Meniu Search
x

Acum un an, Udrea şi Alina Bica sărbătoreau Ziua Îndrăgostiţilor la Paris

Udrea şi Bica făceau cumpărături, în magazine de lux şi stăteau la un hotel de cinci stele. Acum sunt tot împreună. Dar în micul Paris, după gratii

Vezi și

Udrea şi Bica făceau cumpărături, în magazine de lux şi stăteau la un hotel de cinci stele. Acum sunt tot împreună. Dar în micul Paris, după gratii

Acum exact un an, Elena Udrea ieşea dintr-un magazin de lux parizian. Era fotografiată de undeva, de peste drum. Multe zâmbete, plase de cumpărături, atmosferă de poveste.

Cu soţul ei nu era într-o relaţie prea apropiată. Le-a declarat judecătorilor că Dorin Cocoş deja avea altă relaţie, cu doi ani înainte de divorţul oficial. Aşa că Udrea era la Paris împreună cu Alina Bica, pe atunci şefa DIICOT.

Un an mai târziu, Udrea avea să ridice galant un deget la nas. Cu Bica a rămas prietenă, dar acum le desparte. un zid. Sunt amândouă închise. Singurele plase pe care le mai văd sunt cele aduse de viziatori. Ieri, Udrea a primit un bax de apă plată de la mama ei.

Elena Udrea ar vrea să pună tapet, să mai aducă mobilă şi să vopsească şi gratiile. Condiţiile din arest sunt greu de comparat cu cele ale hotelului din centrul Parisului.

Deşi a primit mandat pe 30 de zile, Elena Udrea speră că va fi eliberată săptămâna viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Acum un an, Udrea şi Alina Bica sărbătoreau Ziua Îndrăgostiţilor la Paris