Antena Meniu Search
x

Video Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a fost condus pe ultimul drum, după ce a murit răpus de coronavirus

Nici pandemia şi nici carantina nu i-au împiedicat pe prietenii şi fanii Cargo să-și ia rămas-bun de la liderul trupei, Adi Bărar. Motocicliștii din Timișoara au însoțit cortegiul funerar până la cimitir, iar melodiile trupei au răsunat în difuzoare. Adi Bărar s-a stins ieri, răpus de coronavirus. 

de Redactia Observator

la 09.03.2021, 19:37

Vezi și
  • Adi Bărar a murit la 61 de ani.
  • Adi Bărar era internat de mai mult timp cu infecţie cu noul coronavirus.

Oraşul care a dat muzicii rock trupa Cargo şi-a luat adio de la fondatorul şi liderul ei, chitaristul Adi Bărar. Pentru că Timişoara e în carantină, fanii şi prietenii l-au condus pe ultimul drum pe motoare: "Asta e puţin ce putem face pentru el. Pentru ce a făcut pentru Timişoara lui, pentru ţara lui. N-am cuvinte".

Localnic: Un ultim omagiu. Merita. Merita mai mult, dar asta e tot ce am putut face noi. Sperăm că va continua trupa, deşi va fi foarte greu. Era sufletul formaţiei.

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit la 61 de ani

Un banner mare cu chipul lui Adi Bărar, pus la intrarea în cimitir, s-a transformat rapid într-un altar, unde apropiaţii i-au adus flori şi au aprins o lumânare. La slujbă au participat doar 20 de oameni: "E o pierdere foarte mare, de care încă nu ne dăm seama. El intră în legendă şi noi rămânem doar cu muzica asta frumoasă. Nu doar pentru muzică, e o pierdere pentru toţi". 

Într-o mare de rockeri îmbrăcaţi în negru, câteva combinezoane albe ne aduc aminte şi care a fost cauza morţii lui Adi Bărar. Chitaristul a murit după ce s-a infectat cu Sars Cov2. Medicii din Timişoara, priteni vechi ai artistului, au sperat până în ultima clipă într-o salvare. Din păcate nu a fost posibil. Chitaristul avea 61 de ani şi suferea şi de alte afecţiuni.

Lumea rock a pierdut, odată cu dispariţia lui Adi Bărar, o legendă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a fost condus pe ultimul drum, după ce a murit răpus de coronavirus