Antena Meniu Search
x

Liderul trupei Cargo a murit. Adi Bărar fusese confirmat cu COVID și era în stare gravă la Terapie Intensivă

Adi Barar, liderul trupei Cargo, a murit, luni dimineață. Muzicianul era internat în stare gravă la spital, după ce fusese confirmat cu Covid.

De Veronica Micu la 08.03.2021, 17:13
Vezi și

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a trupei Cargo.

Adi Bărar avea 61 de ani.

"Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021.

"Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!".

Adi Bărar a fost internat în spital pe 25 februarie, iar foștii săi colegi de trupă au scris pe pagina oficială de Facebook faptul că starea lui este „mai fragilă decât ne-am fi putut închipui”.

Adi Bărar locuia în Timișoara. Fondatorul trupei Cargo a avut COVID-19 și a fost internat în stare gravă, intubat.

Adi Bărar a început să cânte la chitară la nici 9 ani

Adrian Armand Bărar s-a născut pe 15 ianuarie 1960, la Timișoara.

A început să cânte la chitară încă când nu împlinise 9 ani.

În 1985, Adi Bărar a fondat trupa rock Cargo, una dintre cele mai longevive și mai de succes formaţii de gen din România.

De atunci, formaţia rock a trecut prin mai multe transformări.

Regretatul Leo Iorga a fost cel care a dat prima oară voce trupei, iar după mai multe schimbări de componenţă, a fost înlocuit de Ovidiu Ioncu, poreclit "Kempes".

Primul album Cargo, "Povestiri din gară" a apărut în 1992 şi cuprinde nouă piese.

Din grup mai fac parte Adrian „Baciu” Igrişan (voce/ chitară), Tavi Pilan (tobe), Ionuţ Cârjă (clape) şi Alin Achim (bas).

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Liderul trupei Cargo a murit. Adi Bărar fusese confirmat cu COVID și era în stare gravă la Terapie Intensivă