Antena Meniu Search
x

CAZ INCREDIBIL în Olt, unde un bărbat şi-a vândut sora în vârstă de 14 ani, iar aceasta a fost obligată să se prostitueze în Turcia

Caz incredibil în judeţul Olt! Un bărbat şi-a vândut sora de 14 ani cu 300 de euro iubitei sale, care a dus-o în Turcia ca să practice prostituţia.

Vezi și

Caz incredibil în judeţul Olt! Un bărbat şi-a vândut sora de 14 ani cu 300 de euro iubitei sale, care a dus-o în Turcia ca să practice prostituţia. Părinţii fetei au fost minţiţi că fiica lor pleacă în vacanţă, aşa şi-au dat acordul ca minora să iasă din ţară.

Fratele fetei şi iubita lui au fost arestaţi de Tribunalul Olt pentru 30 de zile, acuzaţi de DIICOT de trafic de minori. Conform procurorilor, faptele s-ar fi petrecut în anul 2013. Atunci, bărbatul de 31 s-a gândit să-şi vândă sora ca să facă rost de bani.

A vorbit cu iubita lui, iar împreună au minţit-o pe fată că o vor duce în vacanţă în Turcia. Aşa au obţinut şi de la părinţi acordul prin Notariat ca fiica lor să părăsească ţara. Când toate actele au fost gata, în Turcia n-au plecat decât fetele, respectiv sora şi iubita bărbatului. Iar când au ajuns în orașul Bodrum, într-un apartament închiriat, tânăra i-a spus adolescentei că este proprietatea ei, pentru că a cumpărat-o de la fratele ei cu 300 de euro.

După care i-a spus şi de ce a adus-o în Turcia. După ce a fost bătută şi ameninţată cu moartea, adolescenta a fost nevoită să întreţină relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi, pentru 100 de euro pe ora.

Bineînţeles, toţi banii îi lua proxeneta ei. Minora a fost obligată să se prostitueze până în luna mai 2014, când i-a expirat viza. Conform unor surse din anchetă, nu se ştie până acum dacă fata este în viaţă sau nu, dacă este în Turcia sau la altă grupare care se ocupă cu prostituţia.

Iar părinţii ei spun că nu au ştiut că fiica lor a fost vândută de fratele ei şi nici nu s-au interesat de ea pentru că ştiau că este descurcăreaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » CAZ INCREDIBIL în Olt, unde un bărbat şi-a vândut sora în vârstă de 14 ani, iar aceasta a fost obligată să se prostitueze în Turcia