Antena Meniu Search
x

Adolescenta din Gorj, rapita din bratele iubitului, a fost gasita

Adolescenta de 16 ani din Gorj, rapita din bratele iubitului, a fost gasita, aseara, de politisti. Fata era in casa unui prieten al rapitorului, speriata

Vezi și

Ea le-a povestit oamenilor legii ca a fost batuta si ca si-a petrecut noaptea in padure si in diferite locuinte ale barbatului, eliberat cu trei luni in urma din inchisoare. Politistii au reusit sa-l prinda pana acum doar pe complicele sau.

Politistii au reusit sa dea de urma fetei la putin timp dupa lasarea intunericului. Era in casa unui prieten al rapitorului, ultima ascunzatoare pe care o gasise barbatul. Adolescenta le-a povestit oamenilor legii ca a fost purtata prin mai multe locuinte, dar a fost tinuta si intr-o padure, moment in care rapitorul a si batut-o.

Nu l-au gasit, insa, si pe rapitor. El a reusit sa se faca nevazut, iar politistii au organizat mai multe filtre ca sa-l gaseasca. “In acest moment, politistii fac cautari pentru identificarea suspectului principal care a fost pus in urmarire la nivel national si international”, a declarat Romina Dacian, purtator de cuvant al IPJ Gorj.

Complicele barbatului, un adolescent de 18 ani care ii trimitea violatorului mesaje cu fiecare miscare a politistilor, a fost dus la sectia de politie si a primit ordonanta de retinere.

Rapitorul este un recidivist de 30 de ani care le-a luat copilul cu forta din fata casei, acolo unde statea de vorba cu iubitul ei. Agresorul i-a pandit si a lovit. Insa nu ar fi fost o intamplare, ci o obsesie. Ii trimitea si mesaje de amenintare. Si Anei, si surorii ei. " Vei inghiti telefonul. Jur. Vei veni la scoala, te astept. Mai bine raspunde un minut".

Politistii vor continua cautarile pana cand vor da de urma rapitorului. Adolescenta a fost supusa un examen medico-legal si redata ulterior familiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Adolescenta din Gorj, rapita din bratele iubitului, a fost gasita