Antena Meniu Search
x

Adolescentă din Constanţa, găsită moartă în casa în care se prostitua la Suceava

Criminaliştii din Suceava sunt în alertă după ce o adolescentă de 17 ani a fost găsită fără viaţă, într-un apartament. Fata era în baie, dezbrăcată. Poliţiştii au descoperit că este tocmai din Constanţa. Ar fi fost dată dispărută anul trecut, de către familie, după ce ar fi fugit de acasă.

de Redactia Observator

la 20.04.2019, 13:46

Vezi și

Criminaliştii din Suceava sunt în alertă după ce o adolescentă de 17 ani a fost găsită fără viaţă, într-un apartament. Fata era în baie, dezbrăcată. Poliţiştii au descoperit că este tocmai din Constanţa. Ar fi fost dată dispărută anul trecut, de către familie, după ce ar fi fugit de acasă. Vecinii spun că în locuinţa unde a fost descoperită se practică prostituţia. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Alarma a fost dată în noaptea de joi spre vineri, de celelalte două tinere care locuiau în apartament. Ambulanţa a fost chemată imediat, dar medicii nu au putut decât să constate decesul.

Adolescenta se prostitua în Suceava, deşi era din Constanţa

Tânăra era dezbrăcată, în cadă. Nu prezenta urme de violenţă, spun poliţiştii. Adolescenta ar fi din localitatea Albeşti, judeţul Constanţa, iar în luna mai anul trecut, familia ar fi dat-o dispărută.

Presa a relatat că fata ar fi fugit de acasă şi este căutată de oamenii legii. La acea vreme, aceştia au făcut chiar şi un apel public pentru identificarea ei. 

Vecinii sunt revoltaţi. Spun că au anunţat de mai multe ori autorităţile că în apartamentul respectiv s-ar practica prostituţia, dar n-a luat nimeni vreo măsură. 

Poliţiştii aşteaptă autopsia efectuată în cazul adolescentei

O vecină chiar spune că "totul e la vedere. Eu stau la geam cu băieţelul şi mă uit câte maşini stau la rând şi câţi domni stau la rând până le dă verdictul să intre".

Sucevenii spun că, în ultima perioadă, fenomenul a luat amploare în oraş. Fetele şi cei care le găsesc clienţi închiriază apartamente de lux.

Există chiar şi un site unde sute de femei îşi oferă serviciile sexuale.

Criminaliştii au deschis dosar penal în acest caz şi aşteaptă acum rezultatul autopsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Adolescentă din Constanţa, găsită moartă în casa în care se prostitua la Suceava