Antena Meniu Search
x

Adrenalină și viteză pe răul înghețat din Târgu-Mureş

Chiar dacă nu este zăpadă, vremea de iarnă nu ar trebui să ne împiedice să facem activităţi în aer liber. La Târgu-Mureş, de pildă, râul îngheţat a devenit teren propice pentru sporturile de iarnă.

de Redactia Observator

la 13.01.2020, 17:02

Vezi și

Chiar dacă nu este zăpadă, vremea de iarnă nu ar trebui să ne împiedice să facem activităţi în aer liber. La Târgu-Mureş, de pildă, râul îngheţat a devenit teren propice pentru sporturile de iarnă. Acolo pasionaţii de sporturi extreme îşi testează limitele în drifturi pe gheaţă cu ATV-ul, alţii se relaxează pe schiuri şi patine. În agitaţia de pe râu, pescarii la copcă se întrec în poveşti pescăreşti.

Nici senzaţiile tari nu sparg gheaţa pe râul Mureş. Adrenalina a turat la maxim motoarele. Conducătorii de ATV-uri şi motocicliştii şi-au demonstrat îndemânarea şi pasiunea pe gheaţa groasă de 20 de centimetri.

Una dintre pasionatele înfocate a acestui sport este Ildiko, o adolescentă de 16 ani. A preluat acest hobby de la tatăl ei.

Pentru un spectacol pe gheaţă însă, pregătirea dinainte este cea mai importantă. Pentru zeci de localnici din Târgu Mureş, râul Mureş este cel mai potrivit patinoar.

Mai puţin încântaţi de râu în această perioadă sunt pescarii, care stau ore în şir să prindă măcar un peşte. Pentru împătimiţii sporturilor de iarnă, râul Mureş s-a dovedit a fi şi o bună pârtie de schi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Adrenalină și viteză pe răul înghețat din Târgu-Mureş