Antena Meniu Search
x

Afacerile cu buletine pentru cetăţeni moldoveni, de neoprit în Bucureşti

Afacerile cu buletine pentru cetăţeni moldoveni par de neoprit în Bucureşti. Noi imagini surprinse de o echipă Observator arată că documentele false se distribuie chiar în birourile de la evidenţa populaţiei, aflate în interiorul secţiilor de poliţie.

Vezi și

Afacerile cu buletine pentru cetăţeni moldoveni par de neoprit în Bucuresti. Noi imagini surprinse de o echipă Observator arată că documentele false se distribuie chiar în birourile de la evidenţa populaţiei, aflate în interiorul secţiilor de poliţie. În faţa declaraţiei pe propria răspundere a deţinătorului locuinţei, funcţionarii nu au ce să facă. Legea îi obligă să preia cererile.

Secţia 23 de Poliţie, ora 10 dimineata. În jur de 15 cetăţeni moldoveni aşteptau in biroul de la evidenţa populaţiei. Dintr-o pungă, o femeie le înmânează actele necesare. Declaraţii pe propria răspundere că vor fi luaţi în spaţiu în imobile din sectorul 3 al Capitalei. Documentele atestă un fals, spun poliţiştii. Când şi-au dat seama că sunt filmaţi, moldovenii au plecat către microbuzul care îi aştepta.

Nevăzuţi s-au făcut şi intermediarii. Nici vorbă de afaceri cu buletine.

Se apropie de echipa Observator un individ care încearcă să o intimideze. Chiar în faţa secţiei. 

Funcţionarii de la evidenţa populaţiei admit că ştiu situaţia. Au sediul în secţii de poliţie, dar spun că au mâinile legate.

Pentru mai mulţi cetăţeni, plata se negociază. Internetul este plin cu anunţuri pentru buletine de Bucureşti cu acte false. 

Luna trecută, poliţiştii bucureşteni au făcut percheziţii la mai mulţi suspecţi care ar fi luat fictiv în spaţiu 15 mii de oameni. Afacerile merg însă mai departe, pentru că legea nu prevede nicio limită pentru cei care vor să ia oameni în spaţiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Afacerile cu buletine pentru cetăţeni moldoveni, de neoprit în Bucureşti